backpipes
beurs1
beurs3
tenten1
tenten2

Even voorstellen

Afdrukken

Albert NihotAlbert Nihot

Inmiddels al behoorlijk bekend. Niet alleen vanuit de diverse evenementen waar zij staan maar ook vanuit de kookrubriek in het magazine "so British & Irish!".

Velen hebben inmiddels al kennis met hem gemaakt op diverse evenementen waar hij kookdemonstraties geeft. Vooral de recepten met de eigen bereide chutneys vinden erg aftrek. Passie voor koken, de lekkerste recepten uitproberen en perfectioneren, een hobby werd een beroep. Zo is zijn bedrijf “The English Kitchen’ ontstaan.

Zijn grootste kookliefde gaat misschien wel uit naar de traditionele chutney. De vraag of het nieuwe producten zijn, ontlokt hem een glimlach. Misschien hier in Nederland, maar wie wel eens in Engeland komt weet dat het al een oud recept is. “Zelf werken wij met zeer oude receptuur anno 1850 voor onze chutneys. Deze komen oorspronkelijk uit India en zijn door de Engelse kolonisten in de 18 eeuw meegenomen naar Europa", verteld hij. “In de loop der tijd is ons assortiment uitgebreid met diverse traditionele Engelse producten en hebben wij ook een internet winkel waar onze producten te koop zijn".

 

Groot-Brittanie Engeland Schotland Wales Ierland

Site maintained by Maindes.