backpipes
beurs1
beurs3
tenten1
tenten2

Chocolade muffin

Afdrukken

Ingrediënten (12 stuks):

chocolade muffin- 240 gr. zelfrijzend bakmeel
- 35 gr. cacao
- 1 tl. bakpoeder
- 0,5 tl. zout
- 85 gr. suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 2 eieren
- 100 gr. boter of olie
- 240 ml. melk
- 100 gr. chocolade in stukjes gehakt

 

Bereiding:

Verwarm de over voor op 200 graden Celsius.
Roer het bakmeel, bakpoeder, cacao, suiker en zout door elkaar.
Voeg de eieren, melk, de olie of boter en vanillesuiker door elkaar.
Roer als laatste de stukjes chocolade erdoor.
Vul de muffinvormpjes voor 2/3 met beslag.
Bak de muffins ongeveer 20 minuten.

 

Groot-Brittanie Engeland Schotland Wales Ierland

Site maintained by Maindes.