backpipes
beurs1
beurs3
tenten1
tenten2

Sla bacon tomaat sandwich

Afdrukken

Ingrediënten:

Sla bacon tomaat sandwich- 3 sneetjes grof volkorenbrood met zonnepitten
- 50 gram bacon
- 1 1/2 eetlepel mayonaise
- 50 gram botersla
- 2 trostomaten in plakken
- 1 1/2 eetlepel tomatenketchup

Bereiding:

Bak in een koekenpan met antiaanbaklaag de plakjes bacon in 4 minuten krokant.
Rooster het brood in de broodrooster bruin en laat het afkoelen.
Besmeer de sneetjes aan een kant met mayonaise.
Beleg twee sneetjes met sla en tomaat en verdeel de bacon erover.
Stapel de belegde boterhammen op elkaar en dek ze met de derde boterham af met de besmeerde kant naar beneden.
Snijd de sandwiches diagonaal door en steek er een satéprikker in.

Serveertip:

Serveer met tomatenketchup.

 

Groot-Brittanie Engeland Schotland Wales Ierland

Site maintained by Maindes.