backpipes
beurs1
beurs3
tenten1
tenten2

Zwitserse roomkaas sandwich

Afdrukken

Ingrediënten:

- 12 sneetjes licht roggebrood
- 1 blikje tonijn
- 4 Zwitserse roomkaasjes Petit-Suisse
- sap van 1/2 citroen
- mespuntje zout
- snufje peper
- mespuntje paprikapoeder
- 24 sprietjes bieslook
- 12 kappertjes

Bereiding:

Doe de uitgelekte tonijn en roomkaas in een schaal. Prak het geheel met een vork en vermeng het tot een crème. Voeg het citroensap, zout, peper en paprikapoeder toe.
Houdt 12 sprietjes bieslook achter en knip de rest boven de schaal fijn.

Meng alles goed door elkaar.
Besmeer de sneetjes royaal met het mengsel. U kunt ook door de roomkaas, een beetje chutney naar keuze toevoegen. Dit geeft net even een andere smaak. Bijv. Peerchutney.

Serveertip:

Garneer de sneetjes met 2 kruislings over elkaar gelegde sprietjes bieslook.
Leg in het midden een kappertje.

Groot-Brittanie Engeland Schotland Wales Ierland

Site maintained by Maindes.