backpipes
beurs1
beurs3
tenten1
tenten2

Perzik-roomtrifle

Afdrukken

Ingrediënten:

-Perzik-roomtrifle 1 dag oude cake in blokjes
- 825 gram gesneden perzik uit blik
- 60 ml. Grand Marnier
- 2 1/2 dl. room
- 200 gram mascarpone
- 25 gram geschaafde geroosterde amandelen

Bereiding:

Leg de blokjes cake in een schaal van 2 liter en druk ze stevig aan.
Laat de perziken uitlekken en bewaar 1 1/2 dl sap.
Meng de Grand Marnier met het sap en sprenkel dit over de cake.
Leg de plakjes perzik op de cake.
Klop de room tot zachte pieken.
Voeg de mascarpone toe en klop even om alles te mengen.
Verdeel de room over de perziken.
Laat de smaak zich afgedekt 1 uur in de ijskast ontwikkelen.

Bestrooi de trifle net voor het serveren met de amandelen.

 

Groot-Brittanie Engeland Schotland Wales Ierland

Site maintained by Maindes.