backpipes
beurs1
beurs3
tenten1
tenten2

Zomerse broodpuddinkjes

Afdrukken

Ingrediënten:

- 16 sneden oud wit brood zonder korstenZomerse broodpuddinkjes
- 125 gram bosbessen
- 125 gram klein gesneden aardbeien
- 65 gram suiker
- 125 gram frambozen
- slagroom
- extra bessen voor garnering

Bereiding:

Bekleed vormpjes met het brood en zorg ervoor dat de sneden goed aansluiten.
Snijd voor ieder vormpje een dekseltje van het brood.
Doe de bosbessen, aardbeien en suiker in een pannetje en verwarm ze al omscheppend 4 minuten.
Voeg de frambozen toe en kook alles 1 minuut.
Schep de vruchten in de vormpjes en sluit af met de dekseltjes.
Dek de vormpjes af met plasticfolie en plaats op elk vormpje een schoteltje met een gewicht.

Laat de puddinkjes een nacht in de ijskast staan.
Stort de puddinkjes en serveer ze met aardbeiensaus, slagroom en besjes.

 

Groot-Brittanie Engeland Schotland Wales Ierland

Site maintained by Maindes.