backpipes
beurs1
beurs3
tenten1
tenten2

Crunchy fish goujons met skinny chips

Afdrukken

Ingrediënten:

Crunchy fish goujons met skinny chips

- 2 grote aardappelen (in dunnen chips gesneden)
- 2 el. olijfolie
- 450 gr. stevige visfilets (in vinger dunne strips gesneden)
- 2 los geklopte eieren
- 140 gram cornflakes (in kruimels verpletterd
- tomatenketchup en partjes citroen om te presenteren.

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180/200 graden Celsius (ventilator/gas 6).
Leg de chips op een bakplaat, bestrooi ze met olie en breng ze op smaak.
Bak ze dan 20 minuten op de bovenste plank in de oven.
Dompel de visstrips in het ei en daarna door de cornflakes.
Leg deze op een rooster boven een bakplaat.
Leg de chips op een lagere plank en bak de visstrips hierboven voor ongeveer 15 minuten. Draai ze halverwege om tot ze krokant en goudbruin zijn.

 

Groot-Brittanie Engeland Schotland Wales Ierland

Site maintained by Maindes.