backpipes
beurs1
beurs3
tenten1
tenten2

Witvis met rode biet salsa

Afdrukken

Ingrediënten:

Witvis met rode biet salsa

- 4 kleine in blokjes gesneden gekookte rode biet
- 8 fijngehakte lente-uitjes
- 1 ontpit en fijngesneden rode chilipeper
- 2 el. fijngehakte verse munt
- 2 el. citroensap
- 5 el. olijfolie
- 4 filets niet gevilde stevige witte vis
- een beetje bloem
- 25 gr. boter

Bereiding:

Doe de in blokjes gesneden gekookte rode biet in een kom. Voeg de lente-uitjes, de rode peper, de fijngehakte verse munt, het citroensap en de olijfolie toe.
Breng deze op smaak en roer het geheel goed door.
Bestuif de filets van niet gevilde stevige witte vis met een beetje bloem.
Smelt de boter in een grote pan met de olijfolie.
Bak de visfilets aan beide zijden in 3-4 minuten beetgaar.

Serveer met de rode biet salsa.

 

Groot-Brittanie Engeland Schotland Wales Ierland

Site maintained by Maindes.